top of page

Indret til salg, og få den rette pris på boligen

Når hjemmet skal sættes til salg, er en af de vigtige opgaver at indrette boligen til fotografering og fremvisning. For når hus eller lejlighed viser sig fra sin bedste side, er det meget lettere for mulige købere at se, at de også kan blive glade for at bo der. Derfor får du lettere ved at sælge hurtigt og til en høj pris. Og nogle gange kan små detaljer i indretningen gøre, at boligen sælges for flere hundrede tusinde kroner over udbudsprisen. Udover at du slipper for bøvlet ved at have boligen til salg og skulle vise den frem over en længere periode. 

Så investeringen i hjælp til at indrette til salg er godt givet ud. 

Det at flytte fra en ejerbolig er en stor opgave, og processen med at sælge bolig, købe ny bolig og flytte kan nemt strække sig over et eller flere år. Et forløb, der tit opleves så krævende, at mange udskyder flytningen i årevis.

Og særligt fremhæves processen med at sælge som anstrengende:

  • De fleste ejendomsmæglere kræver, at de kan booke en fremvisning med kort varsel, og hver gang skal du gøre din bolig klar til salg

  • Måske er der ikke den interesse for boligen, som du havde troet

  • Byder en køber under salgsprisen, skal du tage stilling til, hvor langt ned du vil gå

  • Så længe du har din bolig til salg, ved du ikke præcist, hvor mange penge din nye bolig må koste, og du kan sjældent købe en ny, før den gamle er solgt

  • Din bolig er dit hjem og din historie, så der er følelser på spil

DSC_0426.jpeg

Indret til salg letter flytningen

Med en indretningsarkitekt fremmer du både salget og prisen, og du slipper for selv at tage stilling til, hvordan du får boligen til at fremstå bedst muligt.

Det at sælge en bolig er sikkert noget, du kun gør få gange i livet. Men det at indrette boligen til salg er mit levebrød. Derfor ved jeg både, hvor de lavest hængende frugter oftest er, og også hvornår det vil være umagen værd at lave de lidt større ændringer. Samtidig er jeg jo ikke forbundet til dine ting og møbler, så jeg kan bedre vurdere nøgternt, hvordan de virker på andre mennesker.

Jo længere tid du har boet det samme sted, jo flere ting og møbler har du oftest samlet sammen. Du tænker måske, at det er hyggeligt. Men mulige købere får hurtigt det indtryk, at boligen er lille, eller måske at der mangler plads.

I modsætning til hvad mange tror, skal en bolig ikke nødvendigvis være nymalet eller smart indrettet, for at det er let at sælge den. Den skal derimod være indrettet så tilpas gennemsnitligt, at flest mulige købere kan se sig selv bo i den. Derfor skal dine personlige ting væk, og vi skal måske ændre eventuelle hjørner eller kroge, der er indrettet særligt efter dine behov. 

Tit kan vi heldigvis komme langt ved at flytte lidt rundt på de ting, du allerede har. 

430914_154887954625824_1197400146_n.jpg

Sådan foregår INDRET TIL SALG

Din forberedelse:

 

Du skal ikke gøre noget særligt før mit besøg. Bare sørg for, at boligen er almindeligt ryddet op.

Selve besøget:

 

Jeg kommer med konkrete forslag til, hvordan vi indretter boligen.

 

Nogle gange fjerner vi de lidt større møbler for at give rummene luft eller samler diverse køkkenting, olier, salt og peber, så du får flere rene flader i køkkenet. Andre gange rokerer vi rundt for at give køberne et indtryk af, hvilke muligheder din bolig også har. Eksempelvis med en lille kontorafdeling under trappen.

 

Herefter flytter vi rundt på diverse nips og pynteting, så der kommer ro og en gennemgående stil i rummene. Jeg har altid ekstra puder, tæpper og krukker med, som tit kan sætte prikken over i´et. Hvis du er interessereret, kan du evt. leje pyntetingene til en god pris, mens boligen er til salg.

Har du brug for at købe et lille bord eller andet, sender jeg dig gerne links med forslag, så du selv let kan købe det, du måtte mangle. Og vurderer jeg, at du kunne profitere af at få malet et rum eller en væg eller andet, siger jeg det selvfølgelig til dig. 

 

Efter besøget:

Har du spørgsmål efter besøget, er du velkommen til fortsat at trække på min hjælp. Dette faktureres efter løbende timeforbrug a x kroner i timen.

Pris for INDRET TIL SALG:

Boliger under 100 m2: 2.000 kroner (1½ times besøg)
Boliger over 100 m2: 3.000 kroner (2½ times besøg)

 

Alle priser er inkl. moms og transport i hele landet.

Når jeg rådgiver og indretter til salg, kommer jeg oftest forbi, før fotografen skal fotografere boligen. På den måde gavner den justerede indretning dig både på billederne i salgsmaterialet, og når mulige købere er ude og se boligen.

 

Som regel kan jeg komme og hjælpe med at gøre boligen klar til salg i løbet af en uge.

Har du spørgsmål om INDRET TIL SALG?

Eller er du klar til at lave en aftale?

Så ring til mig på 26 83 01 24, eller send en mail

bottom of page