top of page

Passer boligen ikke længere til dit eller din families behov?

Eller har den måske aldrig gjort det?

Måske er det et enkelt rum, der altid har været svært at indrette. Eller måske har du fået behov for en hjemmearbejdsplads, flere sovepladser til gæster eller en pladskrævende fritidsaktivitet. 

Mange boligproblemer kan heldigvis tit løses ved at indrette rummene anderledes. Og nogle gange kan ganske små ændringer eller enkelte nye møbler gøre hele forskellen. Det ved jeg, for jeg har arbejdet som indretningsarkitekt i + 10 år. Og flere gange har jeg hjulpet kunder med at få så mange ekstra m2 ud af deres eksisterende bolig, at de har droppet overvejelserne om at flytte.

Og hvis du er glad for at bo, hvor du bor, er det jo helt unødigt – og dyrt - at flytte.

Det kan også være, at du ikke bor så pænt, hyggeligt eller ensartet, som du gerne vil, og du anerkender, at dine evner eller interesse ikke ligger indenfor boligindretning. 

Mange udskyder rådgivning, fordi de gerne vil prøve at løse problemet selv. Nogle gange betyder det, at de lever med et problem i flere år, eller at de kommer til at købe mange nye ting og møbler i håbet om at det vil løse problemet. Andre gange bliver jeg kontaktet, efter et rum er blevet malet.

Et godt råd: Kontakt mig så hurtigt som muligt. Måske er det unødigt at male. Og selv hvis du skal have malet, kan den rette tone i malingen gøre en stor forskel for, hvordan rummet kommer til at virke bagefter. Og det vil jeg selvfølgelig gerne ind over.

DSC-1082.JPG

Sådan foregår FÅ MERE UD AF DIN BOLIG

Før besøget:

Du må gerne tage opvasken. Men herudover skal du helst ikke gøre noget. For jeg vil se, hvordan du eller din familie lever i dagligdagen. Herunder

  • hvor du altid har papir eller nøgler til at ligge og flyde

  • hvad der ligger på køkkenbordet

  • hvordan sko og jakker gør sig i entreen

Alt efter hvilket eller hvilke rum, vi skal kigge på.

For jo bedre jeg kender dine vaner, jo bedre kan jeg rådgive dig til løsninger, der gør det let for dig at leve i dem, efter jeg har været der.

Under besøget:

Du fortæller, hvilke eller hvilket rum, der ikke fungerer og eventuelt hvor problemet er størst, så vi kan prioritere tiden bedst muligt.

Jeg stiller dig en række supplerende spørgsmål, så jeg ved, hvilken løsning vi skal arbejde henimod, og vi gennemgår mulige løsninger sammen.

Tit kan vi løse problemet ved at flytte rundt på ting og møbler eller bruge enkelte møbler fra et andet rum. Viser det sig, at du har brug for noget nyt, hjælper jeg dig med at finde det, du har brug for på nettet, så du selv kan købe det. Ofte kan simple løsninger fra Ilva og Ikea gøre hele forskellen.

Efter besøget:

Har du brug for yderligere rådgivning, kan du altid trække på mig bagefter. Min rådgivning faktureres efter løbende tidsforbrug a x kroner i timen.

Pris for FÅ MERE UD AF DIN BOLIG:

Boliger under 100 m2: 3.000 kroner (besøget varer 2 timer)

Boliger over 100 m2: 4.000 kroner (besøget varer 3 timer)

Har du spørgsmål?

Eller er du klar til at lave en aftale?

Så ring til mig på 26 83 01 24, eller send en mail. Så finder vi kalenderen frem. 

DSC-1001.jpg
bottom of page