top of page

Indretningsarkitekt til private hjem

Overvejer du hjælp til indretning af en privat indretningsarkitekt?

Måske fordi du

Hvis ja, er du kommet til den rette. For netop det har jeg specialiseret mig i de seneste + 10 år, så jeg kender alle de små detaljer, vi kan justere på i boligindretningen, så enkelte rum eller den samlede bolig giver de muligheder, du søger. Den gode nyhed er, at der tit ikke skal så meget til, for at rummene virker større og mere imødekommende. Og det betyder igen, at det at hyre en privat indretningsarkitekt sjældent gør boligprojektet så dyrt, som mange tror. Dels har jeg erfaringen med at vurdere, præcist hvor vi skal sætte ind. Dels indretter jeg primært med de møbler og ting, du har i forvejen. Derfor kan dine gamle arvestykker eller børnenes tegninger komme til at spille en helt ny rolle.

 

Indretningshjælp til private adskiller sig fra indretning til erhverv

Ofte har du mange ting, der betyder noget for dig, og du står heller ikke nødvendigvis med det samme indretningsbudget, som en virksomhed gør. Samtidig er det vigtigste i private hjem, at du føler dig hjemme, og at indretningen understøtter alt det, du laver privat: 

  • Har overnattende gæster
     

  • Laver mad med familien
     

  • Arbejder hjemme
     

  • Dyrker fritidsinteresser, der kræver plads

Eller hvad der nu er vigtigt for dig.

Selv om du selvfølgelig skal have en rød tråd i indretningen, er du ikke nær så afhængig af, at de samme møbler og designs går igen på tværs af rum, som en virksomhed er. Det betyder, at vi tit kan komme langt ved at indrette et enkelt rum anderledes. Derfor hjælper jeg ofte med indretning af stuen, spisestuen, kontoret, børneværelset eller køkken-alrummet, som ofte skal rumme flere funktioner på én gang. 

Andre gange rådgiver jeg om bryggersindretning, entre-indretning, indretning af soveværelse, badeværelse køkken eller altan. Og det er ikke ualmindeligt, at indretning af et enkelt rum kan have så stor betydning, at mine kunder kan blive boende i et hus eller en lejlighed, som de troede, de var ved at vokse ud af.

Og kommer det til en flytning, ja, så er det netop her en rigtig god investering at få en indretningsarkitekt på banen. For det at indrette en bolig, så andre får lyst til at bo i den, kræver ikke nær de samme praktiske og individuelle hensyn som indretning af en bolig, du skal bo i. Ofte består opgaven udelukkende i at fjerne ting og møbler og gruppere diverse pynteting, så boligen virker større og mere rolig. Evt. suppleret med puder og tæpper i matchende farver, som du kan leje eller låne af mig.

DSC_0531.jpeg

Hvad er prisen for en indretningsarkitekt?

Netop fordi så stor en del af mit arbejde er at rokere rundt på dine egne møbler og rådgive om, hvad du let kan gøre selv, har jeg priser helt ned til 2.000 kroner. 

Alle priser er inkl. både moms og transport. Så kontakt mig endelig, uanset om du har brug for en privat indretningsarkitekt i Århus, København, Odense, Aalborg, Vejle, Kolding eller resten af landet.

Du kan ringe til mig på 26 83 01 24, eller sende en mail. Så finder vi en løsning og en dato for et besøg.

Hvordan bliver man indretningsarkitekt?

Det er kun muligt at blive uddannet indretningsarkitekt eller indretningskonsulent i privat regi. 

Imidlertid er indretningsarkitekt ikke en beskyttet titel, og de fleste er selvlærte. 

Nogle indretter kun få hjem om året, mens andre driver indretningsfirmaer med flere ansatte. 

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor erfaren din potentielle indretningsarkitekt er, før du laver en aftale. For udover at erfaringen giver en rutine i at gennemgå boligen systematisk, kan erfarne indretningsarkitekter også rådgive dig bedre, hvis du får brug for at købe møbler eller andet i forbindelse med indretningen af din bolig.

Indretningsarkitekter kaldes også indretningsdesignere, boligdesignere eller boligstylister.

DSC_0422.jpeg
bottom of page