top of page

Bag om Lusaja Indretning ApS

Lusaja Indretning ApS har eksisteret siden 2010 og ejes og drives af mig, Sanne Kvarnstrøm.

Målet er ganske simpelt at indrette hjem, der i stil og funktion bekræfter beboerne i, at de er det rette sted, hver gang de kommer hjem. 

God indretning behøver ikke kræve nye, dyre møbler. For mit fokus er genbrug og kvalitetsmøbler. Eventuelt i en ny sammenhæng. For det er både bæredygtigt og godt for pengepungen. Derfor er hjælp fra en indretningsarkitekt en mulighed for alle. Ikke kun dem med de store opsparinger. 

Oprindeligt kommer jeg fra en mere formel verden og har arbejdet med IT, finans og investeringer i mange år. Ved siden af det indrettede jeg boliger. Dels for venner og familie. Dels for mig selv, da jeg er flyttet en del gange. Så jeg er selvlært indretningsarkitekt.

Screenshot 2023-03-26 at 20.50.57.png

Hvordan bliver man indretningsarkitekt?

Det er kun muligt at blive uddannet indretningsarkitekt eller indretningskonsulent i privat regi. 

Imidlertid er indretningsarkitekt ikke en beskyttet titel, og de fleste er selvlærte. 

Nogle indretter kun få hjem om året, mens andre driver indretningsfirmaer med flere ansatte. 

Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor erfaren din potentielle indretningsarkitekt er, før du laver en aftale. For udover at erfaringen giver en rutine i at gennemgå boligen systematisk, kan erfarne indretningsarkitekter også rådgive dig bedre, hvis du får brug for at købe møbler eller andet i forbindelse med indretningen af din bolig.

Indretningsarkitekter kaldes også indretningsdesignere, boligdesignere eller boligstylister.

bottom of page