top of page

Nemme løsninger til et nyt rum
Her kan du læse mine top 6 forslag til hvordan du nemt kan give dit hjem en ny energi. 

DSC_0683_edited_edited.jpg

1.

Kig først på hvad du har liggende derhjemme i gemmerne af billeder, malerier, plakater og tryk. Du har sandsynligvis gemt disse ting af en grund og de siger noget om dig og dit liv, og derfor kan de give dine vægge et personligt præg - se på dem med nye øjne og overvej om enkelte af dem kan få nyt liv. 

DSC_1100.jpeg

3.

Brug børnenes kunst på dine vægge. Det giver utrolig meget liv og du kan nemt skabe en lille collage ved at sætte de små tegninger op på et stykke lærred og skifte ud ind imellem. 

DSC_1057.jpeg

5.

Malerier er for alle - der findes store mængder pæne, sjov og anderledes malerier på loppemarkeder, genbrug, DBA og online auktion, som du kan bruge i din indretning. Et maleri er en unik vare. Husk at tjekke de lokale gallerier. 

DSC_0437.jpeg

2.

Vil du gerne genbruge noget af det, du allerede har derhjemme, så se på, hvordan du kan gøre deres udseende mere interessant, så det kan passe ind i din indretning. Skal den store ramme måske tages af maleriet, så det kan hænges op uden ramme? Skal plakaten måske i en ny ramme? Og skal dine gamle tryk måske have selskab af et par nyere, som matcher til?

DSC_1073.jpeg

4.

Pas på med kun at bruge én slags billeder på dine vægge. Bruger du kun grafiske tryk, bliver stemningen meget livløs. Bland i stedet både grafik, tryk, plakater og malerier, så opnår du mere hygge. 

DSC_1064_edited.jpg

6.

Hvis du har en kreativ side, så udnyt den til at udsmykke dit hjem - få eventuelt børnene inkluderet og gør jeres kunst på den måde utrolig personlig og unik. 

bottom of page