top of page

Brug for nytænkning?

Vi hjælper dig gerne med indretning af bolig.

Måske du trænger til nye idéer med de eksisterende møbler, er i tvivl om en forestående renovering eller valg af nye møbler? 

DA | EN

Services
DSC_0531.jpeg

Boligindretning af private hjem

Står du og mangler inspiration til din boligindretning, eller står du med en ny bolig og ikke helt ved, hvordan du udnytter den bedst muligt. 

Lusaja tænker nyt med gammelt!

Når man nu gerne vil have en ny boligindretning, så gør det jo ikke noget, at Lusaja oven i købet kan hjælpe dig med at spare penge ved, at genanvende eksisterende møbler og rådgive dig omkring møbelindkøb. Her er der nemlig rigtigt mange penge at spare. Sanne Kvarnstrøm Melgaard ser mulighederne i alle boliger, og mange gange er det de små ting, der gør den store forskel.

DSC_0659.jpeg

​Sommerhus indretning med plads til det hele

Sommerhus indretning er mere end bare aflagte gamle og skæve møbler. Udnyt kvadratmeterne optimalt, så der bliver plads til det liv og de mennesker, som du gerne vil have. 

Indretning af stue er mere end bare møbler

Lusaja er god til at få små og store hjem til at være smukke og funktionelle, samtidig med de bliver hyggelige med deres egne unikke og stilrene boligindretning. Lad din bolig afspejle ro, harmoni og ikke mindst funktionalitet.

DSC_0485.jpeg

Klagøring af bolig til salg eller udlejning & staging

Få en god ven, en nabo eller Lusaja til at bese din bolig inden den sælges eller udlejes.

Når en bolig skal sælges, er der ofte flere ting, man med fordel kan gøre inden boligen vurderes og fremvises. Udover almindelig oprydning og småreparationer kan ommøblering og en vis styling være til stor gavn for salget. En attraktiv bolig er nemmere at fotografere, når ud til flere interesserede boligkøbere, hvilket oftest giver kortere liggetid og dermed hurtigere salg.

Staging er iscenesættelse og et meget benyttet begreb ved salg på det internationale marked.

Står din bolig tom, kan en delvis møblering være med til at gøre rummenes størrelser mere synlige og attraktive, hvilket jeg gerne er behjælpelig med også.

Husk også at kontakte en fagmand omkring energimærkning. Ofte skal der ikke meget til, hverken økønomisk eller praktisk for at flytte boligen en energiklasse op.

DSC_0437.jpeg
Priser

Klargøring

Klargøring af bolig til salg eller udlejning. Udvidet inkluderer salgstekst, tegning og handlingsplan​

Basis

2.000 kr. 

Udvidet

3.000 kr. - 4.000 kr. 

Nyindretning

Nyindretning - primært med eksisterende interiør​. Udvidet kan inkludere tegning og handlingsplan​.

Basis

3.000 kr. 

Udvidet

4.000 kr. - 10.000 kr. 

Indkøb

Assistance med nyindkøb af møbler​. Udvidet inkluderer forslag til stilarter og prisforslag med henvisning til websider.​

 

Basis

3.000 kr.

Udvidet

4.000 kr. - 10.000 kr. 

MIN FILOSOFI

Et hjem skal være funktionelt, personligt og hyggeligt. En virksomheds lokaler skal være æstetiske, funktionelle og spejle virksomhedens profil.

Om Lusaja

 

Jeg  elsker at indrette

Jeg mener, at alle mennesker bevidst eller ubevidst har deres egen stil også angående indretning, og vi klarer os derfor ofte fint uden hjælp fra andre. Udfordringer kan imidlertid forekomme, hvor det kan være en stor fordel at få hjælp udefra.

Nye idéer til forandring. Find din stil.  Hvordan skal arvemøblerne anvendes? Hvordan mikser vi stilarter. Hvad gør vi ved børnenes kunst? Ting med affektionsværdi? Farver? Vi mangler plads. Her virker tomt. Findes der billige kontorløsninger? Listen er lang men, hvad mangler du hjælp til ? 

Med mindre andet ønskes, forsøger jeg altid at anvende kundens egne møbler og personlige effekter evt. suppleret med mindre køb. Så med dyb respekt for historie og mennesker, bliver resultatet hyggeligt, funktionelt og meget overkommeligt rent økonomisk.

På grund af stigende efterspørgsel for udsmykning eller nye farver har jeg nu et udvalg af malerier, puder, plaider, småborde, vaser og lignende på mit kontor i Amerika Plads 26B i København, men jeg bringer det også gerne med mig rundt, såfremt det ønskes -uden købetvang naturligvis.

Jeg kan i dag give mange gode henvisninger til gallerier og interiørbutikker, ligesom jeg nu kan være behjælpelig med indkøb af nye møbler til både private og erhverv.

Lusaja fungerer som rådgiver, hvis der skal ske noget nyt med bolig- eller erhvervsindretning, og du måske har brug for et par “nye øjne” for at komme i gang eller komme videre.

Der afsættes god tid til at tale ønsker og behov igennem. I overvejelserne indgår rums størrelse, form, materialer, lys, eksisterende møbler, personlige effekter og selvfølgelig pris.

De venligste hilsner

Sanne Kvarnstrøm

Om Lusaja
Inspiration

Kontakt

​Lusaja Indretning ApS -  Bolig & Erhverv

sanne@lusaja.dk  |  Tel: 26 83 01 24 

  • Screenshot 2020-06-30 at 15.48.34
  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Thanks for your message!

Kontakt
bottom of page